Menu

Overview: Persberichten

De perfecte match: Eten en wijn op ProWein

14.02.2025

Dit jaar besteedt ProWein bijzondere aandacht aan het thema Food & Wine Pairing. Niet alleen de urban gastronomy lounge van #asktoni is aan dit onderwerp gewijd. Ook binnen het gevarieerde voorprogramma wordt in verschillende formats aandacht besteed aan het perfect combineren van gerechten en wijn
Read more

ProWein start met de volgende ronde

10.05.2023

ProWein was in maart met uitstekende beoordelingen op alle onderdelen en een sterke internationale reikwijdte een groot succes. De complete who-is-who van de internationale wijn- en gedistilleerdbranche hield zich in Düsseldorf op en beleefde drie intensieve beursdagen.
Read more

ProWein 2022: Definitief persbericht

23.05.2022

Rond 5.700 exposanten uit 62 landen Meer dan 38.000 inkopers uit 145 landen Talrijke goede zakendeals
Read more

ProWein 2022: Definitief persbericht

23.05.2022

Rond 5.700 exposanten uit 62 landen Meer dan 38.000 inkopers uit 145 landen Talrijke goede zakendeals
Read more

ProWein Business Report 2019: De klimaatverschuiving verandert de mondiale wijnbranche

23.01.2020

- 73% van de geënquêteerden verwacht concrete uitwerkingen van de klimaatverschuiving op hun onderneming - Wijnproducenten kiezen voor op het klimaat aangepaste druivensoorten en nieuwe oenologische processen - Consumenten kiezen lichte, verfrissende wijnen – contrair aan de klimatologische ontwikkeling - Economische en ecologische duurzaamheid van grote belang voor de toekomst van de branche
Read more