Menu
 

ProWein 2016 – alle ins & outs van de wijnwereld

Is uw assortiment evenwichtig, innovatief en internationaal genoeg? Het hoge tempo van de wijnwereld verlangt een directe reactie op de nieuwste ontwikkelingen en trends. Ontdek de noviteiten en geheime tips van alle druiventeeltregio’s op aarde tijdens ProWein in Düsseldorf van 13 tot en met 15 maart 2016.

ProWein: Voedingsbodem voor internationale wijnhandel

Tijdens ProWein 2016 worden meer dan 52.000 geregistreerde vakbezoekers uit de hele wereld verwacht. Hier ontmoeten wijnexperts uit de handel, gastronomie en hotellerie elkaar om zaken te doen en contacten te onderhouden. Deze gecomprimeerde knowhow van de branche is uniek.

Registrarse correctamente

U bent al als vakbezoeker geregistreerd:
U ontvangt in januari automatisch uw persoonlijke inloggegevens voor het direct aanschaffen van uw eTickets.

U bent nog niet als vakbezoeker geregistreerd:

U gaat naar www.prowein.com/ticket2 en registreert zich als vakbezoeker.
Na een succesvolle registratie ontvangt u uw persoonlijke inloggegevens waarmee u in de online-shop uw eTickets kunt aanschaffen.

Toegangsprijzen

Online incl. catalogus Ter plaatse
Dagkaarten 30,00 € 40,00 € 45,00 €
met korting 15,00 € 15,00 €
3-dagenkaart 55,00 € 65,00 € 70,00 €

Bij de tickets is de kosteloze reis naar en van het beursterrein met alle openbare vervoersmiddelen van de VRR (DB 2e klas, alleen treinen zonder toeslag) inbegrepen.

Maak gebruik van de voordelen van het eTicket: • Gunstigere prijzen! • Directe toegang tot de beurs - geen wachttijd bij de kassa! • Druk uw eTicket af en u hebt uw toegangsbewijs direct in handen!
Catalogus (online-voorverkoop): 17,00 €

Tickets en catalogus

ProWein is de beurs voor vakbezoekers uit de volgende branches:

• Detailhandel

• Groothandel en buitenlandse handel

• Gastronomie

• Hotelwezen

• Producerende ambachten

Bezoekersinformatie

 
 

De beursstad Düsseldorf

Laat u door de diversiteit van Düsseldorf inspireren en ontdek de hoogtepunten met actuele tips over de topevenementen, de beste restaurants en de mooiste plekken.

CityInfo

Buitenlandse vertegenwoordigers

Wereldwijd ondersteunen 68 buitenlandse vertegen- woordigingen de Messe Düsseldorf in 127 landen. Ze bieden een veelvoud aan diensten rondom de beurs voor bezoekers, exposanten en de pers. Lees meer

Service: ProWein-beursteam

Heeft u vragen over uw beursdeelname of onze diensten? Hier vindt u de juiste contactpersoon. Ons beursteam helpt u graag verder.Lees meer

Meer informatie over de ProWein?

Bezoek onze Engelstalige portal voor nog meer informatie over de ProWein. Hier vindt u alle wetenswaardigheden voor bezoekers, exposanten en journalisten.

Verder naar de Engelse ProWein-portal